Batuts i broquetes salades

Amb l'arribada de l'estiu i de les vacances hem acabat el taller de cuina amb dues receptes ben fresquetes. Hem fet batuts de iogurt, plàtan i meló i els hem posat al congelador. A la tarda en els hem menjat al pati! La segona recepta ha estat una broqueta fresqueta  de tomàquets cherry i boletes de mozzarrella. 

Hem gaudit molt fent de petits xefs i ens agradaria continuar cuinant!!!! Ja sabeu, si a casa us animeu us hem fet arribar el receptari!!

Bon estiu i bones i dolces vancances!!!

 

 

Bon Estiu!

Ahir vam viure un munt d'emocions! Per un costat ens vam alegrar moltíssim pels nostres companys/es que celebraven els seus aniversaris. A cada classe es va viure una gran festa amb música, confeti, globus... Però per d'altra, va ser un matí una mica nostàlgic ja que ens vam haver d'acomiadar dels amics i amigues i de tots els mestres que ens han acompanyat durant aquest curs.

 

Petons, abraçades i paraules boniques per acaba un curs molt intens!! Tot l'equip d'Educació Infantil us desitgem un molt bon estiu!!!

 

Últims tallers de cuina a P5

Aquí us deixem les fotos dels últims tallers de cuina del curs. Els davantals ja han tornat a casa, però no per guardar-los, sinó per ajudar-vos a preparar un munt de receptes durant les vacances. Aquests últims dies, hem utilitzat diferents fruites per preparar batuts, broquetes i pizzes dolces... També hem perfeccionat la tècnica dels “montaditos”!

Nyam!! Tot estava molt bo.

 

A P5 ens graduem!

 

Aquest matí ens hem reunit tots els nens i les nenes i professors/es d’Infantil per tal de celebrar un dia molt especial. I per què ha estat especial? Perquè avui ha estat el dia de la graduació dels nens i nenes de P5, ja que han acabat la primera etapa a l’escola. Tots els mestres estem molt contents i orgullosos del seu esforç i ganes d’aprendre durant aquests tres anys.

L’any que ve ja faran primer i esperem que sempre recordin aquells grans moments que hem viscut junts: els primers plors a l’escola a P3, les primeres amistats creades, les excursions i colònies, les abraçades i com no aprenent a llegir i  escriure, a sumar i restar, a cuidar l’hort, a pintar amb diferents estris i sobretot a conviure i respectar-nos mútuament.

També volem compartir amb vosaltres alguns missatges que els alumnes de P5 ens han transmès tant als mestres com als companys/es amb molt sentiment: “sou els millors amics”, “m’han agradat molt aquests tres anys”, “gràcies per totes les coses que ens heu ensenyat”, “teniu molt bon cor”, “us trobarem a faltar”, gràcies per ensenyar-nos tantes coses bones” , “us estimem molt”...

Moltes felicitats per haver arribat fins aquí. Enhorabona!!!!!

 

Ens mengem la verdura que collim

Sabeu què?

Ja fa un parell de setmanes que els de P4 estem collint tot allò que hem plantat durant l'any i...Ho hem tastat tot! Almenys una miqueta per poder opinar si ens agrada o no ens agrada. Per sorpresa d'alguns de nosaltres hem descobert que les bledes, les mongetes o les pastanagues no són tan dolentes com imaginàvem.

Tenim d'altres verdures que no ens han acabat de crèixer massa bé, però ens ha servit per aprendre que, de vegades, sinó som constants en regar i cuidar l'hort les maduixes es cremen o arriben els cucs i se'ns mengen les cols, els bròquils i les coliflors.

Cuidar el nostre propi hort ha estat una gran experiència!