Podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquest correu: ampa@dominiquesdelensenyament.com

Benvolgudes famílies:

Des de l' AMPA us presentem el proper taller de manualitats que estem organitzant pel proper dia 11/03/2017. Donat que les properes festivitats són Pasqua i Sant Jordi, us proposem decorar un Ou de Pasqua amb cola i diferents materials, i si porteu un llibre vell .... el reciclarem i tunejarem fins aconseguir un simpàtic eriçó. Es tracta d’una activitat apte per totes les edats pel que us animem a que us apunteu al formulari d’inscripció que us adjuntem a continuació per passar una bona estona en família. Cal omplir el formulari de forma individual per cada nen participant. Es a dir, si teniu dos fills que volen assistir-hi, heu d’omplir el formulari dos cops, cada cop amb les dades d’un dels nens.

https://goo.gl/forms/xNcHbbyCz6lVToQC2

Veniu preparats per ajudar als vostres fills i així gaudir plegats d’unes creacions plenes d’originalitat i omplir de diversió un matí de dissabte. Regalem als  nostres nens aquesta experiència tan bonica de crear junts i de gaudir plegats a l' escola.

Com ja és habitual, farem dos torns de taller pel que us preguem que assenyaleu al formulari d’inscripció l’horari que més us interessi.

Horari del primer torn de 9:30 a 11:30

Horari de segon torn de  11:30 a 13:30

El preu del taller és de 5,00€ per unitat familiar que s’haurà d’abonar a l’entrada del taller.

MOLT IMPORTANT!!!! Per tal de que cada nen pugui fer el seu eriçó, us demanem que porteu de casa un llibre que no us serveixi. Ha de ser de format novel·la, d’unes 150 planes mínim i de tapa tova.

No us ho perdeu! Serà molt especial.

Junta de l'AMPA

 

TallerPasqua1

TallerPasqua2