3r d´ESO - València

viatge3ESO

Quart dia a València!!

Hem començat amb una visita panoràmica de la ciutat amb un guia a l'autocar. A continuació, hem realitzat una ruta amb bicicleta de tres hores visitant els indrets més emblemàtics. A la tarda, acabar les activitats del crèdit, tot entrevistant als valencians, temps lliure, compres...A la nit... Festa discotequera!!!

Dimecres 29: Platja d'Oliva

En el nostre tercer a València hem gaudit d'un fantàstic dia a la platja d'Oliva. Al matí, hem realitzat diferents activitats: vela, piragua.... A la tarda, ens han dividit en tres grups per fer una gimcana. "Safer" ha estat el grup guanyador.
Després d'un intens dia, hem tornat a l'hotel per descansar i continuar treballant el crèdit de síntesi.

 

Dimarts 28 a València. Ciutat de les Arts i les Ciències

En el nostre segon dia a València hem anat a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Allà hem gaudit de diferents experiències i coneixements. Hem recordat els grans científics; Severo Ochoa i Santiago Ramón y Cajal. Hem descobert restes prehistòriques autòctones de la zona. Hem conegut qui era Nicola Tesla al teatre de l'electricitat on hem viscut moments sorprenentment màgics.
A l'Oceanogràfic hem pogut gaudir de l'extensa diversitat d'espècies marines de diferents entorns. Per finalitzar, hem compartit un moment entranyable amb l'espectacle de dofins. Tornada a Gandia, on hem recuperat forces per preparar-nos per a la jornada de platja de l'endemà.

Dilluns 27 de març

Després del viatge i instal·lar-nos a l'hotel Borgia hem gaudit de diferents activitats a la platja d'oliva: mega ball, rocòdrom i "cabuyería". Tornada a Gandia per sopar i descansar per preparar-nos per al següent dia.

Bloc del crèdit de síntesi de 3r d’ESO

Benvinguts al bloc del crèdit de síntesi de 3r d’ESO

En aquest espai trobareu informació sobre el crèdit de síntesi que els alumnes de 3r d’ESO realitzen a València del 27 al 31 de març.